Luova sinä-valmennus 10.1.-14.2.2024

LUOVA SINÄ - KIRKASTA IDEASI KIRJOITTAMALLA

Onko sinulla omaan ammattitaitoosi liittyvä idea, jonka haluaisit tuoda ihmisten tietoisuuteen tekstin tai äänen muodossa, mutta et oikein tiedä miten? 

Etsitkö vasta muotoa ideallesi tai kaipaatko inspiraatiota oman sisällön/tekstin mahdollisuuksien ja skaalauksen ymmärtämiseen?

Tai oletko kenties tarjonnut ideaasi tuloksetta eri tahoille?

MITÄ?

Yksi idea - monta muotoa. Voit työstää tietokirjaa, äänikirjaa, blogitekstiä tai muuta luovaa tekstiä/konseptia, jonka kanssa haluat päästä eteenpäin -  ehkä tarjoamaan tekstiäsi kustantajalle tai medialle.

Miltä kuulostaisi sparriryhmä, jossa ideastasi kuoriutuisi jotain potentiaalisesti hemmetin loistavaa, tajunnanräjäyttävää, yllättävääkin? Luovaa ja sinun näköistäsi! Pienessä ryhmässä jokaisen ideaa testaillaan ja hiotaan yhdessä.

MITEN?

Ohjaajiltasi saat myös kahdenkeskistä sparria. Tuloksena sinulla on timantiksi hiottu luova idea, jonka pystyt pitsata kustantamolle tai muulle taholle sekä kirjallisessa että suullisessa muodossa. Kurssin aikana teet projektillesi myös sisältösuunnitelman (esim. kirjan sisällysluettelo) sekä näytetekstin, jolla pystyt hurmaamaan ja vakuuttamaan kustantamon tai muun tahon edustajan.

KENEN KANSSA?

Ohjaajinasi toimii esiintymis- ja pitchausvalmentaja Elsa Ervasti ja vapaa kirjailija-toimittaja Moona Laakso.

Elsa on kirjoittanut kirjan pitchauksesta, Pitch! - innostavan tiivistämisen taito (2020) sekä tuottanut Storytelille Luovuuskoulu-äänisarjan (2022).

Moona tuottaa tekstiä erilaisissa muodoissa ja on kirjoittanut lehtijuttuja Helsingin Sanomista Me Naisiin. Hän on kirjoittanut naisten keskuudessa suosiota niittäneen kirjan Vaurastu kuin nainen sekä jatko-osan Menesty kuin mies. Nyt hänellä on työn alla kaksi kirjaa, joista toinen on Storytel Original-äänikirja.

Avaamme omat luovat prosessimme, mm. miten kirjamme ovat syntyneet, miten ideasta syntyi kustannussopimus ja luultavasti kuulet myös alan inside-tietoa, mitä et muualta kuule.

OLETKO MUKANA?

Saisimmeko kasaan 8 hengen mahtavan porukan? Onko yksi heistä (luova) SINÄ?!

MILLOIN TAPAAMME?

Kurssi alkaa tammikuussa 2024 , tapaamme keskiviikko-iltaisin zoomissa ja lopuksi myös livenä! Koska mikä parempi tapa aloittaa uusi vuosi kuin uudella luovalla sinulla ja ideallasi!

Saat kahdeksan viikon ajaksi käyttöösi meidät sekä ryhmäläisten tuen ja innon. Tapaamme kuusi kertaa etänä ja kurssin lopuksi tapaamme livenä kerran.

Ideasi on toivottavasti niin kirkas, että se suorastaan sokaisee niin meidät kuin potentiaalisen kuulijan!

Tervetuloa aloittamaan vuosi 2024 luovasti!

TAPAAMISET VUODEN 2024 ALUSTA KESKIVIIKKOISIN klo 18-20

10.1. Live-tapaaminen Helsingin keskustassa

Tapaamiset etänä 17.1./ 24.1./ 31.1./ 7.2./

14.2.  Live-tapaaminen Helsingin keskustassa

Sitovat ilmoittautumiset linkistä: https://forms.gle/1wpAGasXPxTc4ZCH8

Ilmoittautumis- ja kurssimaksu 450€ + alv. 24% maksetaan ennen kurssin alkua 30.12.2023 mennessä laskulla.

Edellinen
Edellinen

Pitchaustaitoja tradenomeille

Seuraava
Seuraava

Juttu Fakta-lehdessä: Pitchillä asian ytimeen