Hymyillään kun etäillään!

Miten teillä aloitetaan vuosi 2021 etänä?

Kun kirjoitimme Pitch!- kirjaa, ei koronasta ollut tietoa, mutta kirjan loppuvaiheilla maailma alkoi kuitenkin muuttua ja lisäsimme vinkkejä etäesiintymiseen. Kokemusta etänä esiintymisestä oli jonkin verran ja esiintymisen lainalaisuuksien soveltaminen luonnistui helposti. Nyt kun etäesiintymistä on harjoiteltu kohta jo vuosi, erottautuvat mielestäni sellaiset esiintyjät, joilla on hallussa äänenkäyttö sekä autenttinen ilmaisu.

Mutta tämän lisäksi on yksi voittaja, nimittäin hymy. Kestohymy etäesiintymisessä toimii itselleni, sillä se nyt vain näyttää paremmalta. Jaksanko kuitenkaan katsoa itseäni seuraavat 6 kk hymyilemässä instagramissa, LinkedInissä ja Zoomissa? Pakko vielä jaksaa. Ja tämähän on uusi normaali. Hymy auttaa lopulta aika moneen asiaan.

Tietoisella hymyilyllä vaikuttaa olevan merkitystä paitsi ulkoiseen, myös sisäiseen viestintään.

Pitch! – INNOSTAVAN TIIVISTÄMISEN TAITO 2020, ERVASTI & TURUNEN

Pitch!-kirjasta löytyvät vinkit etäpitchaukseen ja etäesiintymiseen:

-Rakenna dialogia ja vuorovaikutusta verkon yli

-Kiteytä ja esittele asiasi napakasti

-Hyödynnä videoita ja muuta visuaalisesti inspiroivaa materiaalia

Näillä ohjeilla toivotan sinulle ja etätiimillesi hymyntäyteistä vuoden alkua!

Lisää vinkkejä Pitch!- innostavan tiivistämisen taito – kirjassa (Kustantamo S&S 2020)

https://kustantamo.sets.fi/kirja/pitch/

Lisää pitchiä työelämään?

JUST PITCH IT!

Korona haastaa meidät kaikki muotoilemaan ideoita, konsepteja ja palveluita uusiksi. Kommunikoinnin on oltava sujuvaa ja pitchin eli myyntipuheen hallussa, vai mitä?

Minäkin olen nyt muokannut valmennukseni verkkoon. Ilahdutti, että Linked In-kyselyssäni 90% vastaajista halusi esiintymis- ja pitchausvalmennusta etänä myös tulevaisuudessa.

Pitch! – esikoistietokirjani julkaistaan syyskuussa Kustantamo S&S:ssä ja olen innoissani, että voin vihdoin tarjota asiakkailleni ja valmennettavilleni syvällisempää tietoa pitchauksesta ja esiintymistaidoista. Kirjassa on haastateltu sijoittajia, start upeja ja organisaatioita. Talousjournalisti Joonas Turusen kanssa yhdessä kirjoittamamme kirjan myötä pitchaus ilmiönä ja 2020 työelämätaitona tuodaan hyvin palasteltuna kenen tahansa luettavaksi.

Kirja on nyt ennakkotilattavissa Adlibriksen verkkokaupassa.

https://www.adlibris.com/fi/kirja/pitch-9789515251060

Kirjan lopussa on tehtäviä ja ohjeet oman pitchaustapahtuman järjestämiseen.

Kerää tiimisi kasaan ja ota mut etänä mukaan teidän tiimipalaveriin, niin laitetaan teidän pitchit kuntoon!

Varaa nyt yrityksellesi / tiimillesi pitchaus- ja esiintymisvalmennus. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää tarpeistanne! (elsa.ervasti@gmail.com)